Katon pesu
Järvenpää

Katon pesu Järvenpään seudulla
kattojen konkarilta

Katon elinkaaresta saadaan maksimaalinen hyöty säännöllisellä katon pesulla ja huollolla. Suomessa katot ovat pakkasen ja suuresti vaihtelevan sään armoilla. Katolle kertyy helposti likaa ja erilaista kasvustoa, kuten sammalta. Epäpuhtaudet kuormittavat kattoa ja lopulta johtaa siihen, että katon pesu ei ole riittävä huoltotoimenpide. Tämä selviää kartoituksen yhteydessä ja mikäli katon pesu ei ole vaihtoehto, saadaan katon maalauksella usein vielä katolle pidempää ikää.

Katon pesu on nopea ja vaivaton tapa huoltaa ja kohentaa katon ulkoasua! Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä on aina tehokas pesukalusto, valitsemme aina oikeat pesuaineet ja olemme tottuneet liikkumaan katolla ketterästi sekä turvallisesti.

Tilaa katon pesu! Tulemme mielellämme Järvenpään seudulla tekemään arviokäynnin ja tarkastamaan katon kunnon.

Kaikki katon pesut onnistuu!

Kattopesut hoituu ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä niin peltikatoille, mineriittikatoille kuin tiilikatoille. Käytössämme on aina kattosi materiaaliin sopivat ja parhaat mahdolliset pesuaineet, suoja-aineet ja välineet. Vanhakin katto voidaan saada huollettua sekä ehostettua katseen kestäväksi säännöllisellä ja asianmukaisella pesulla.

Meiltä kattopesut sovitusti Järvenpään seudulla. Kaikki katon pesut ja pinnoitukset toteutamme ammattitaidolla taloyhtiöille, omakotitaloille ja yrityksille.

Katon pesu hoidettu - entä pinnoitus?

Katon pesun jälkeen on järkevää huomioida myös katon pinnoitus ja suojaus. Käänny rohkeasti asiantuntijoidemme puoleen, mikäli olet epävarma kattosi pinnoituksen nykytilanteesta.

Tilaa katon pesu ja vältä suuremmat kattoremontit! »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste